Coaching via intuïtief schrijven

Heb jij een vraag of een thema waarover je wilt reflecteren met een coach? Ik geef coaching met behulp van individuele schrijfsessies. Voorafgaand aan de sessie hebben we een intakegesprek om jouw vraagstuk helder te krijgen. Dit intakegesprek is gratis, en daarna heb je nog alle ruimte om wel of niet te willen deelnemen. Bij een ja, maak ik voor jou op maat een aantal intuïtieve schrijfoefeningen.

De sessies zijn via Zoom. Het is gebleken dat schrijven via videobellen heel prettig werkt, je kunt dan nog makkelijker al schrijvend afstemmen op je eigen intuïtie. Je leest delen van je tekst voor. Of niet. Ik reageer af en toe. We praten niet veel. Mijn ervaring is dat jij zoveel kennis in je hebt. Het is heel krachtig en helend als je daar zelf bij kunt komen. Omdat je altijd pen en papier bij de hand kunt hebben.

Eén sessie duurt 1 tot 1,5 uur en kost 75 euro. Heb je behoefte aan meer verdieping en wil je vaker schrijven? Dan betaal je minder per sessie: voor twee, drie of vier sessies betaal je 60 euro per sessie, vijf of meer sessies kosten 50 euro per keer. Tussen onze afspraken door krijg je nog extra schrijfoefeningen om verdiepend mee aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie? Je kunt me bereiken via sarah@intuitiefschrijven.nl.