Coaching via intuïtief schrijven

Heb jij een vraag of een thema waarover je wilt reflecteren met een coach? Ik geef coaching met behulp van individuele schrijfsessies. Voorafgaand aan de coaching hebben we een kennismakingsgesprek via Zoom, zodat je kunt ontdekken of deze schrijvende manier van coachen bij jou past. Deze eerste sessie duurt ongeveer een half uur en is gratis. Spreekt het je aan en voel je een ja? Dan ben je van harte welkom voor de coaching. Je bepaalt zelf hoe vaak je komt, en met welke regelmaat. Misschien wil je eenmalig komen schrijven, of wekelijks, of maandelijks. Ik werk niet met een vast traject van een vast aantal sessies; na elke sessie beslis jij of je nog een nieuwe afspraak wil maken en zo ja voor wanneer.

We zien elkaar via Zoom. Het is gebleken dat schrijven via videobellen heel prettig werkt, je kunt dan nog makkelijker al schrijvend afstemmen op je eigen intuïtie. Je leest delen van je tekst voor. Of niet. Ik reageer af en toe. We praten niet veel. Mijn ervaring is dat jij zoveel kennis in je hebt. Het is heel krachtig en helend als je daar zelf bij kunt komen. Omdat je altijd pen en papier bij de hand kunt hebben.

Een sessie duurt 1 uur. Je betaalt 75 euro per sessie. Na elke sessie mail ik je de oefeningen die we hebben gedaan, zodat je de oefeningen op een later moment nog eens voor jezelf kunt herhalen.

Wil je meer informatie? Je kunt me bereiken via sarah@intuitiefschrijven.nl.