Intuïtieve schrijfsessies op maat

Heb jij een vraag of een thema waarover je wilt reflecteren met een coach? Ik verzorg individuele schrijfsessies. Voorafgaand aan de sessie hebben we een intakegesprek om jouw vraagstuk helder te krijgen. Dit intakegesprek is gratis, en daarna heb je nog alle ruimte om wel of niet te willen deelnemen. Bij een ja, maak ik voor jou op maat een aantal intuïtieve schrijfoefeningen.

Jij schrijft terwijl wij bij elkaar zijn (in mijn praktijk of via Zoom). Je leest delen van je tekst voor. Of niet. Ik reageer af en toe. Of niet. We praten niet veel. Mijn ervaring is dat jij zoveel kennis in je hebt. Het is heel krachtig en helend als je daar zelf bij kunt komen. Omdat je altijd pen en papier bij de hand kunt hebben.

Eén sessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost 75 euro. Heb je behoefte aan meer en wil je vaker komen? Dan betaal je minder per sessie. In dat geval krijg je tussen onze afspraken door nog extra schrijfoefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Wil je meer informatie? Je kunt me bereiken via sarah@intuitiefschrijven.nl.