Training: De kracht van schrijven in coaching

Ben jij coach of therapeut (of ben je van plan dat te worden) en wil je de meerwaarde ervaren van reflectief schrijven, zodat je dat doelgericht kunt inzetten voor jouw cliënten? Geef je dan op voor de training ‘De kracht van schrijven in coaching’. In deze online training leer je hoe je schrijven als techniek kunt inzetten in je praktijk en ontdek je welke schrijfoefeningen passen bij jouw manier van werken.

Tijdens de training schrijf je zelf veel. Om het schrijven als instrument te kunnen aanbieden, is het belangrijk dat je het schrijven eigen maakt. Als jij weet hoe inzichtgevend, helend, inspirerend, leuk en hoopvol schrijven kan zijn, en wanneer en hoe het werkt, kun je het gerichter aanbieden aan je cliënten. Als deelnemer van deze training oefen je, naast heel veel zelf schrijven, ook in het mindful luisteren naar elkaars teksten.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De online training bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven via Zoom. De prijs is 295 euro (over dit bedrag is geen BTW verschuldigd). Ik geef de training dit jaar twee keer, die van het voorjaar is afgerond, die van het najaar start in september:

Vrijdag van 10.30 tot 13.00 uur op de volgende data: 8 en 22 september, 6 en 13 oktober, 3 en 10 november 2023. [NOG EEN PAAR PLEKKEN]

Mail naar sarah@intuitiefschrijven.nl om je aan te melden.

SCHRIJVEN IS GEZOND
De afgelopen 25 jaar zijn meer dan 200 studies gedaan naar het effect van schrijven op onze gezondheid. De wetenschap is het erover eens: expressief en reflectief schrijven heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van mensen, mits de juiste oefeningen worden gedaan.

SCHRIJVEN IN COACHING
Veel coachingstechnieken lenen zich goed voor reflectief schrijven. In de training komen o.a. de volgende technieken en methodes voorbij: voice dialogue, oplossingsgericht coachen, systemisch werk en lichaamsgericht coachen.

OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST
Als je op een andere manier met mensen werkt, bijvoorbeeld als wandelcoach of reikitherapeut, kan deze training ook interessant zijn. Of als je van plan bent om alleen schrijfcoaching aan te bieden. Je leert schrijven zo inzetten dat het past bij jou en je werk.

NA DEZE TRAINING:
– Heb je ervaren hoe diepgravend schrijven kan zijn;
– Weet je hoe je schrijven kunt inzetten bij jouw cliënten;
– Weet je welke oefeningen bij welke coachingstechniek passen;
– Ontvang je het werkboek met alle cursusoefeningen;
– Ontvang je na actieve deelname een certificaat.

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS:
“Ik heb genoten van je training. Niet alleen vanwege de oefeningen en handvaten hoe het zelf te doen. Ook om de inzichten die er samen zijn ontstaan. Én vooral om de liefde die jij laat voelen, met humor, kwetsbaarheid en kracht. Heerlijk, ik ga het missen… “

“Heel erg bedankt voor de superleerzame en veelzijdige training! Ik vond alle sessies heel waardevol, zowel voor mijn eigen persoonlijke inzichten als voor coaching.”

“Lieve Sarah, dankjewel voor deze bijzondere en inspirerende trainingsavonden. Elke keer weer was ik verrast over wat er ontstond en wat het met mij deed. Ook blijft het mooi dat je door te delen met elkaar je steeds meer verbonden voelt. Dankjewel voor het bieden van een veilige setting en jouw warmte die zo voelbaar is, een mooi mens ben je 💕.”

“Dank je wel Sarah voor de 6 inspirerende bijeenkomsten! Ik heb het bijzonder gevonden hoeveel het voor mij in beweging heeft gezet, zonder dat ik met die intentie deel heb genomen! Ik heb weer veel input gekregen voor het werk.”

“Een bedankje voor je fijne lessen! Voor mij was deze manier van coachen en schrijven nieuw en ik heb er enorm van genoten. Ik vond het heerlijk om op deze manier te schrijven en om te ontdekken wat er allemaal in mezelf opborrelde! En ik vond het ook leuk om de schrijfsels van anderen terug te horen, soms heel herkenbaar en soms juist helemaal niet. Ik vind het echt een waardevolle toevoeging aan het coachen en kan me voorstellen dat ik dit straks ook ga inzetten bij mijn coachen.”

“Nogmaals veel dank, ik heb genoten van de bijeenkomsten. Het was leuk en inspirerend om al je verschillende soorten oefeningen te doen. En leerzaam, ik ga er zeker mee aan de slag in mijn werk. Ook vond ik het contact met ‘collega’s’ heel bijzondere en verrassende bijvangst. Ik vind heel sterk van je hoe laagdrempelig, veilig en uitnodigend je bent.  En dat online! Voor mij was het anders niet mogelijk geweest om hieraan deel te nemen, dus ben blij dat je dit in deze vorm aanbood.”

“Dank ook voor de uitgebreide syllabus. Heel waardevol en mooi aansluitend op de workshop.”

“En veel dank voor je mooi uitgewerkte syllabus. SUPER!! Ga ik echt mee werken! En wederom ook dank voor het gulle delen door het ook in word aan te leveren.”

“Leuk om een certificaat te ontvangen. Ook hier gaat weer op hoe zorgvuldig je bent. Nogmaals dank je wel voor de leerzame trainingsochtenden.”

“De zes schrijfochtenden die ik online bij jou volgde, waren leerzaam en aangenaam, ik heb ervan genoten. Dank voor alle inspirerende oefeningen, ik ga er beslist iets mee doen bij de coaching.”

“Jammer dat de training is afgelopen. Dank voor je inspirerende aanwezigheid, informatie en tools. Geweldig dat je zoveel moeite doet! Je bent echt betrokken en toegewijd.”

“Ik vind je powerpoints ook zo mooi steeds, duidelijk veel zorg aan besteed!”

“Wat mooi Sarah om te zien dat jij werkelijk doet waar je hart en talent ligt.”