Voor coaches: De kracht van schrijven in coaching

Ben jij coach of therapeut (of ben je van plan dat te worden) en wil je de meerwaarde ervaren van reflectief schrijven, zodat je dat doelgericht kunt inzetten voor jouw cliënten? Geef je dan op voor de training ‘De kracht van schrijven in coaching’. In deze online training leer je hoe je schrijven als techniek kunt inzetten in je praktijk en ontdek je welke schrijfoefeningen passen bij jouw manier van werken.

Tijdens de training schrijf je zelf veel. Om het schrijven als instrument te kunnen aanbieden, is het belangrijk dat je het schrijven eigen maakt. Als jij weet hoe inzichtgevend, helend, inspirerend, leuk en hoopvol schrijven kan zijn, en wanneer en hoe het werkt, kun je het gerichter aanbieden aan je cliënten. Als deelnemer van deze training oefen je, naast heel veel zelf schrijven, ook in het mindful luisteren naar elkaars teksten.

SCHRIJVEN IS GEZOND
De afgelopen 25 jaar zijn meer dan 200 studies gedaan naar het effect van schrijven op onze gezondheid. De wetenschap is het erover eens: expressief en reflectief schrijven heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van mensen, mits de juiste oefeningen worden gedaan.

SCHRIJVEN IN COACHING
Veel coachingstechnieken lenen zich goed voor reflectief schrijven. In de training komen o.a. de volgende technieken en methodes voorbij: voice dialogue, oplossingsgericht coachen, systemisch werk, lichaamsgericht coachen en energetische coaching met behulp van visualisatie.

OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST
Als je op een andere manier met mensen werkt, bijvoorbeeld als wandelcoach of reikitherapeut, kan deze training ook interessant zijn. Of als je van plan bent om alleen schrijfcoaching aan te bieden. Je leert schrijven zo inzetten dat het past bij jou en je werk.

NA DEZE TRAINING:
– Heb je ervaren hoe diepgravend schrijven kan zijn;
– Weet je hoe je schrijven kunt inzetten bij jouw cliënten;
– Weet je welke oefeningen bij welke coachingstechniek passen;
– Ontvang je het werkboek met alle cursusoefeningen;
– Ontvang je na actieve deelname een certificaat.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De online training bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven via Zoom. Alle groepen van 2022 zijn vol, er is alleen nog plek in de vrijdaggroep die start in augustus:

Vrijdag van 10.30 tot 13.00 uur op de volgende data: 26 augustus, 9 en 23 september, 7 en 21 oktober, 4 november 2022. [BIJNA VOL]

Bij aanmelding voor 10 juni 2022 (voor de groepen die starten in augustus of september) betaal je het early-bird-tarief van 250 euro. (Over het bedrag is geen BTW verschuldigd.) Na 10 juni betaal je 295 euro. Aanmelden of op de hoogte blijven kan via sarah@intuitiefschrijven.nl.