Voor coaches: De kracht van schrijven in coaching

Ben jij coach of therapeut (of ben je van plan dat te worden) en wil je de meerwaarde ervaren van reflectief schrijven, zodat je dat doelgericht kunt inzetten voor jouw cliënten?Geef je dan op voor de training ‘De kracht van schrijven in coaching’. In deze online training leer je hoe je schrijven als techniek kunt inzetten in je praktijk en ontdek je welke schrijfoefeningen passen bij jouw manier van werken.

Tijdens de training schrijf je zelf veel. Om het schrijven als instrument te kunnen aanbieden, is het belangrijk dat je het schrijven eigen maakt. Als jij weet hoe inzichtgevend, helend, inspirerend, leuk en hoopvol schrijven kan zijn, en wanneer en hoe het werkt, kun je het gerichter aanbieden aan je cliënten. Als deelnemer van deze training oefen je, naast heel veel zelf schrijven, ook in het mindful luisteren naar elkaars teksten.

SCHRIJVEN IS GEZOND
De afgelopen 25 jaar zijn meer dan 200 studies gedaan naar het effect van schrijven op onze gezondheid. De wetenschap is het erover eens: expressief en reflectief schrijven heeft een positief effect op de gezondheid en het welzijn van mensen, mits de juiste oefeningen worden gedaan.

SCHRIJVEN IN COACHING
Veel coachingstechnieken lenen zich goed voor reflectief schrijven. In de training komen o.a. de volgende technieken en methodes voorbij: voice dialogue, oplossingsgericht coachen, systemisch werk, lichaamsgericht coachen en energetische coaching met behulp van visualisatie.

OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST
Als je op een andere manier met mensen werkt, bijvoorbeeld als wandelcoach of reikitherapeut, kan deze training ook interessant zijn. Of als je van plan bent om alleen schrijfcoaching aan te bieden. Je leert schrijven zo inzetten dat het past bij jou en je werk.

NA DEZE TRAINING:
– Heb je ervaren hoe diepgravend schrijven kan zijn;
– Weet je hoe je schrijven kunt inzetten bij jouw cliënten;
– Weet je welke oefeningen bij welke coachingstechniek passen;
– Ontvang je het werkboek met alle cursusoefeningen;
– Ontvang je na actieve deelname een certificaat.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De online training bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt gegeven via Zoom.
De training vindt plaats op donderdag van 19.00 tot 21.30 uur op de volgende data: 13 en 27 januari, 10 en 24 februari, 17 en 31 maart 2022.
Bij aanmelding voor 1 december 2021 betaal je het early-bird-tarief van 250 euro. Daarna is de prijs 295 euro. Over het bedrag is geen BTW verschuldigd.
Aanmelden of op de hoogte blijven kan via sarah@intuitiefschrijven.nl.