Vertel me…

…over waar je vandaan komt, waar de muren van je ouderlijk huis getuige van waren. Hoe de draad van jouw leven loopt. Vertel me over je gemis, én je zielsverlangen. Over de verborgen kamers van je huis, en welke sleutels nog gevonden moeten worden. En vertel me over het avontuur dat je roept. Over wat je los te laten hebt om op weg te gaan. 

Wat

Wees welkom bij deze vrouwencirkel. Een intensief weekend lang dompelen we ons onder in elkaars verhalen en energie. Je krijgt oefeningen om het verhaal van je leven onder ogen te gaan zien. De ronddolende stukken een plek te gaan geven. Het verhaal dat ergens is begonnen, en steeds in ontwikkeling is. De feiten van je leven staan vast, maar je verhaal erover kan veranderen, in beweging komen. Door te delen in verbinding dragen we elkaar naar een nieuw verhaal, een nieuw perspectief waarmee jij verder kunt.

Praktisch

Dit weekend vindt plaats in het najaar van 2022; op zaterdag 12 november, van 11 tot 21 uur (we eten ‘s avonds soep en brood met elkaar) en zondag 13 november, van 11 tot 16 uur. Kom je van buiten Den Haag dan hebben we tips voor je om te overnachten. 

We werken in mijn praktijk: een mooie ruimte vlakbij het strand en de duinen in Den Haag. We verblijven binnen én buiten. Dit weekend begeleid ik samen met Heidi Vijverberg.

Wat eerdere deelnemers hebben gezegd over workshops van mij en Heidi:

Op een kruispunt was een bijzondere dag om in jezelf te investeren. Het verraste mij hoeveel me met het onderbewuste aan de slag gingen door middel van schrijfoefeningen, visualisaties en het gebruik van creativiteit en intuïtie. Ik was erdoor verwonderd hoeveel antwoorden je in jezelf kunt vinden. Heel erg bedankt, Heidi en Sarah!

Ik vond het een fijne, inspirerende workshop. Er is voor mij weer een wereld opengegaan en ik ben er nu achter dat het pad dat ik volg het goede is. Jullie doen het erg goed samen, voor mij was het een verrijking.”

Kosten: 395 euro.

Voor vragen en aanmelding kun je contact met me opnemen.