Over Sarah

Ik ben Sarah Muiderman, sinds 2015 gecertificeerd coach en trainer. Ik ben 46 jaar en woon in Den Haag, samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben gespecialiseerd in schrijven als instrument voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ik studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Leiden en een Hbo-opleiding Psychologie en ik volgde diverse opleidingen op het gebied van intuïtief schrijven, coaching en energetisch waarnemen. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, werkte ik ruim 15 jaar bij de Rijksoverheid in diverse functies (leidinggevende, eindredacteur, adviseur) en was ik als coach aangesloten bij Intercoach.

Mijn wens is om jou naar jezelf te laten luisteren, zodat je kunt afstemmen op de innerlijke wijsheid die jij in je hebt. Jij hebt zelf alle antwoorden. Ik help hoe je daar bij kunt komen met intuïtieve schrijfoefeningen.

Mijn trainingsruimte zit op een prachtige rustige plek, met vrij uitzicht op de natuur. Een fijne plek om te zijn. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de trainingen. Dat het fijn, relaxed en onthaastend is. Dat alles mogelijk is. Deze ruimte helpt daarbij.

Wil je een afspraak maken, dan kun je een e-mail sturen naar sarah@intuitiefschrijven.nl. Of bel me op 06-14204162.

Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Foto gemaakt door Mirjam Rosa Fotografie