Over Sarah Muiderman

Natuurlijk kan ik hier wat over mezelf vertellen. Maar als je wilt weten of je een klik met me hebt, dan kun je het beste een afspraak maken. Je bent welkom in mijn praktijk voor een kop koffie of thee.

Toch zal ik mezelf ook op deze plek voorstellen. Ik ben Sarah Muiderman, sinds 2015 gecertificeerd coach en trainer. Ik ben 44 jaar en woon in de Vruchtenbuurt in Den Haag, samen met mijn man en 2 kinderen.

Mijn trainingsruimte zit op een prachtige rustige plek, met vrij uitzicht op de natuur. Een fijne plek om te zijn. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak voelt tijdens de trainingen. Dat het fijn, relaxed en onthaastend is. Dat alles mogelijk is. Deze ruimte helpt daarbij.

Ik heb Nederlands gestudeerd aan de Universiteit Leiden en volgde daarna een post-Hbo-opleiding Psychologie. Voordat ik mijn eigen praktijk startte, werkte ik ruim 15 jaar bij de Rijksoverheid in diverse functies (leidinggevende, eindredacteur, adviseur).

In mijn huidige werk kan ik zowel mijn liefde voor mensen als mijn liefde voor schrijven kwijt.

Momenteel zit ik in het 4e jaar van de opleiding tot intuition practitioner en aurareader bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Deze opleiding leert mij om nog meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Ik maak dankbaar gebruik van mijn intuïtie als ik de trainingen ontwerp. Iedere groep krijgt zijn eigen training, zo veel mogelijk toegespitst op wat voor jou belangrijk is.

Wil je een afspraak maken, dan kun je een e-mail sturen naar coaching@sarahmuiderman.nl. Of bel me op 06-14204162.

Ik verheug me erop je te ontmoeten!

Foto gemaakt door Mirjam Rosa Fotografie