Aurareading

Wil je ervaren waarom je hier bent op aarde en wil je optimaal gebruik maken van al jouw talenten? Dan kun je, naast het intuïtieve schrijven, ook bij me langskomen voor een aurareading. Ik noem het ook wel een zielenlezing. Een aurareading geeft inzicht, heelt, en helpt jou bij je persoonlijke ontwikkeling. Bij een lezing stem ik me intuïtief af op jouw zielsenergie, zodat jouw kern gezien wordt. Welke talenten liggen bij jou te wachten? Welke (veelal onbewuste) overtuigingen spelen een rol in jouw dagelijks leven en houden jou wellicht kleiner dan nodig? Welke gebeurtenissen uit jouw vroege jeugd of zelfs uit vorige levens werken nog door en mogen gezien en geheeld worden? Wanneer kom jij helemaal tot bloei – en wat is daarvoor nodig?

Een aurareading vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag, of via Zoom (met beeld), of telefonisch (zonder beeld). Net wat jij prettig vindt.

Korte reading

Je kunt bij mij ook terecht voor een korte reading. Heb je een vraag waar je zelf maar niet uitkomt, waar je al een tijdje mee loopt, en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan dat. Je boekt dan geen hele aurareading, maar stuurt mij jouw vraag per e-mail. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat zie ik in jouw energie, wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via een ingesproken bericht.

Meer informatie over een aurareading