Aurareading

Wil je ervaren waarom je hier bent op aarde en wil je optimaal gebruik maken van al jouw talenten? Dan kun je, naast het intuïtieve schrijven, ook bij me langskomen voor een aurareading. Ik noem het ook wel een zielenlezing. Een aurareading geeft inzicht, heelt, en helpt jou bij je persoonlijke ontwikkeling. Bij een lezing stem ik me intuïtief af op jouw zielsenergie, zodat jouw kern gezien wordt. Welke talenten liggen bij jou te wachten? Welke (veelal onbewuste) overtuigingen spelen een rol in jouw dagelijks leven en houden jou wellicht kleiner dan nodig? Welke gebeurtenissen uit jouw vroege jeugd of zelfs uit vorige levens werken nog door en mogen gezien en geheeld worden? Wanneer kom jij helemaal tot bloei – en wat is daarvoor nodig?

Een aurareading vindt plaats in mijn praktijk in Den Haag, of via Zoom (met beeld), of telefonisch (zonder beeld). Net wat jij prettig vindt. De aurareading duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en kost 150 euro. Is dit bedrag een probleem voor je, laat het me dan weten. Ik adviseer je om de reading op te nemen, zodat je hem later nog eens terug kunt luisteren.

Meer informatie vind je op www.sarahmuiderman.nl. De huidige wachttijd voor een reading is ongeveer 2 maanden.

Energetisch consult (1 uur)

Je kunt bij mij ook terecht voor een energetische sessie. Dit is minder uitgebreid en diepgravend dan een volledige aurareading, maar kan ook veel inzichten geven. Terwijl wij samen met elkaar praten over waar je mee zit, stem ik me intuïtief en energetisch af op jou. Een energetische sessie is vooral geschikt als je een specifieke vraag hebt, bijvoorbeeld over je loopbaan of relaties, of een thema in je leven waarbij je wil dat ik met je meekijk, bijvoorbeeld eigenliefde, zelfvertrouwen, onzekerheid. Wat zie ik in jouw energie, wat denk ik dat jou in de weg zit, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied, welk talent van jezelf kun je nog meer inzetten? Een energetische sessie van 1 uur kost 75 euro, en kan zowel online als in mijn praktijk in Den Haag.

Schriftelijke reading

Je kunt bij mij ook terecht voor een schriftelijke reading. Heb je een vraag waar je zelf maar niet uitkomt, waar je al een tijdje mee loopt, en wil je dat ik met je meekijk, op energetisch niveau? Dan kan dat. Je boekt dan geen hele aurareading, maar stuurt mij jouw vraag per e-mail. Het enige wat ik nodig heb is jouw voornaam en achternaam, en de vraag die je hebt. Ik stem me intuïtief en energetisch af op jou en je thema. Wat zie ik in jouw energie, wat denk ik dat jou in de weg zit, in welke richting ligt de oplossing, wat doe je nu al wat goed is voor jezelf op dit gebied? Het helpt je weer op weg. Ik stuur mijn reactie op jouw vraag terug via e-mail. Je betaalt voor deze korte reading 35 euro. Stuur je vraag naar sarah@intuitiefschrijven.nl.